Vaffelkake

Imponer dine gjester med en enkel, rustikk, og sist men ikke minst, kjempegod vaffelkake!

Vaffelkake

 

Ingredienser

3-4 vafler

6 egg
2 dl kokosmelk
5 ss kokosolje eller annen olje
5 ss honning
1 dl kokosmel eller annen type mel
1 dl kakao
1,5 ts bakepulver

Til steking
Kokosolje eller annen olje

Mellom vaflene og på toppen:
Vispet kokoskrem (kald kokosmelk, honning og vaniljesukker)
Bær
Bananer
Raspet sjokolade

Lag kokoskrem som du skal bruke mellom lagene og på toppen av kaka. Ta en del av den tykke massen fra den kalde boksen med kokosmelk i en bolle, tilsett vaniljesukker og honning og visp inntil blaningen blir luftig. Sett kokskremen i kjøleskapet mens du steker vaflene.

Varm opp vaffeljernet til nivå 6. Pisk egg, kokosmelk, olje og honning til en luftig/skummet blanding. Bland de tørre ingrediensene i en separat bolle. Bland det våte i det tørre og miks forsiktig.

Smør litt olje i vaffeljernet. Hell røre i jernet og stek i omlag 2 minutter. Legg vaflene på en rist og stek resten på tilsvarende måte.

Når alle vaflene er stekt, bygg en kake med kokskrem og banan mellom hvert lag. Smør et lag med kokskrem på toppen og topp det hele med bær og raspet sjokolade.


Anbefalt produkt

WAS-623Bell_with_waffle_LR_with_bestintest_w_sources